Kiekvienas, ragavęs nefiltruoto alaus, žino – jame skonis ir aromatas atsiskleidžia visiškai kitaip. „Apynio barzda“ specialios technologijos nefiltruoto alus linija. „Apynio barzdos“ su kanapėmis receptas sukurtas pagal geriausias vokiškas aludarystės tradicijas. Pikantiško skonio ir skaidraus gintaro spalvos. Kanapių sėklų, kalendros ir lengvo salyklo kombinacija sukuria unikalų skonį, iškart pajusite koks jis ypatingas. „Apynio barzda“ su kukurūzais įkvėptas senosios Lietuvos aludarystės tradicijų, kai miesto taisyklės aludariams leisdavo virti tik gerą alų. Alus gaivinantis, šiek tiek sausokas su kukurūzo saldumo užuominomis. „Biržų alaus“ daryklos meistrai šiam alui virti naudoja specialius aromatinius Cascade apynius, kurie sukuria unikalų kvapą ir švelnų citrusinį kartumą. „Apynio barzda“ su žirniais – Biržų krašto kulinarinis paveldas. Solidus, tvirtas ir ekspresyvus skonis. Sudėtyje esantys žirniai alui suteikia paslaptingą poskonį. Alus brandinamas XVIII a. menančiuose „Biržų alaus“ bravoro rūsiuose taip pat, kaip prieš daugelį metų.